Alarmi i mjekëve: Ndaloni së përdoruri këtë produkt para se të jetë shumë vonë

Naftalina është një përbërës i rrezikshëm, në formën e një substance të bardhë që ka aromë shumë të fortë. Disa prej nesh e njohin naftalinën që përdoret kundra molave dhe për të larguar insektet. Ajo njihet si një pesticid që nga viti 1948. Për më tepër, ashtu si pesticidet e tjera, naftalina nuk është e sigurt për ne, sidomos kur është e ekspozuar në hapësirat ku jetojmë. Pse naftalina është e rrezikshme? …
Per ta lexuar lajmin e plote kliko më poshtë ku shkruan “KLIKO KETU”
Kliko reklamen per ne

KLIKO KETU

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*